TC

We gaan weer de wei

9-3-2012

We gaan weer de wei in vanaf komende zaterdag. Hopelijk heeft iedereen er weer zin in. Lekker techniek bijgewerkt in de zaal, nu weer de ruimte pakken op het veld. De TC gaat zich vanaf komende zaterdag nadrukkelijker laten zien op de zaterdagen. De gehele zaterdag zal er (afwisselend) een TC lid aanwezig zijn om te kijken hoe het de verschillende teams vergaat maar ook om waar nodig vragen te beantwoorden. Ook zullenwe in overleg met coaches en trainers bepaalde spelers en speelsters wat nadrukkelijker volgen.

Dit alles is mede bedoeld om de selecties voor volgend seizoen niet op een enkele avond te baserenmaar veel meer op een reeks van wedstrijden, trainingen en mogelijke oefenwedstrijden.

Dus, schroom niet om bij vragen op ons af te stappen. Dat geldt voor iedereen: coaches, trainers,spelers en speelsters maar ookvoor ouders en gasten. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we overalmeteen een antwoord op zullen hebben. Overigens geldt dat niet alleen als we een geeljasje aan hebben.

Verder wordt er door de KNHB enorm gehamerd op: sportiviteit. Op het veld, maar zeker ook ernaast. Scheidsrechters moeten met rust worden gelaten, coaches maken de opstelling en bepalen het wisselbeleid en ouders - toeschouwers hebben zich daar niet mee te bemoeien, hoe lastig dat soms ook is. Als een van de TC leden onregelmatigheden constateert, zal de "overtreder" daarop worden aangesproken. Met z'n allen moeten we proberen om de sfeer op en naast het veld goed te houden en de emoties te beteugelen.

Veel succes allemaal weer en vooral, veel plezier.

TC

Jan Vesseur