header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Heren en Dames 1

HVM scoort voor War Child!

Nieuws afbeelding 6-12-2011

Sinds kort zijn de spelers van Heren 1 van Hockey Vereniging Mijdrecht Friends van War Child geworden. Op verschillende manieren gaan zij zich inzetten om War Child te steunen.

Het is nu te zien op hun trainingspakken, waarop al het clublogo en de naam van hoofdsponsor Rabobank stonden.

HVM gaat War Child steunen, zodat War Child nog meer kinderen kan helpen in oorlogsgebieden. De eerste stappen zijn gezet en de mannen van Heren 1 gaan binnen de club als Friends optreden om het werk van War Child onder de aandacht van de leden te brengen. Samen gaan ze brainstormen over welke acties er allemaal georganiseerd kunnen worden binnen en buiten de club. Zoals een 24 uurs hockey marathon die al op de planning staat.

HVM: “We vinden het belangrijk dat kinderen plezier hebben in hun spel en respect voor elkaar hebben op ’t veld. War Child vindt dat ook en daarom gaan wij War Child helpen de oorlog uit ’n kind te halen”.

 

War Child

Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. Toch zijn miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. Kinderen zonder vreugde. Kinderen die geen kind meer zijn. War Child helpt deze kinderen hun zelfvertrouwen terug te vinden. Zich te uiten, vrolijk te zijn, contact te maken met anderen. Zodat hun innerlijke oorlog kan ophouden. En ze weer kunnen spelen, dromen, lachen, groeien. Als een normaal kind. En opgroeien tot wie ze willen zijn. Sterke volwassenen. Die met elkaar, als normale mensen, een ruzie kunnen oplossen. Zonder geweld. In vrede.

Voor meer informatie kijk op www.warchild.nl

Op de foto staand van links naar rechts trainer/coach Nouschka Capel, keeper Redmar Stienstra, Tom Gunther, Martijn Hensbroek, Koen Meijer, Hidde Vesseur, Jordy Jurgens, Thom Fokker, Tim Mantel, Casper Slot, Romar Nijhuis, Christian Kievits en Jurrian Hartwigsen. Zittend Jacob Veerhuis en Arjan Blommaert. Matthijs Geijtenbeek ontbreekt op de foto.

Gerelateerde nieuwsberichten

HVM Dames 1 playoffs updates

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht