Arbitrage

Hockey.nl fluit toolkit

Nieuws afbeelding 30-11-2011

Hockey.nl standenmotor app nu met fluit toolkit

Naast de fluitsimulator op het platform www.goedgezienscheids.nl is er ook nog een fluit toolkit app ontwikkeld. De speciale applicatie (werkt op de iPhone en Andriod - ook op BlackBerry?) waarmee clubscheidsrechters en spelleiders handig hun administratie bij kunnen houden tijdens een wedstrijd. De fluit toolkit is onderdeel van de reeds bekende hockey.nl standenmotor applicatie en het onderdeel is te vinden onder het icoontje Meer (rechts onderaan de app).

Met behulp van deze fluit toolkit beschik je nu over:

• een stopwatch,
  • alarm,
  • scorebord,
  • een kaartenregistratiesysteem.

Via app store is de hockey.nl standenmotor app te downloaden. Indien je de app al hebt kan je de fluit toolkit middels een update toevoegen aan je huidige app.

Zie: