TC

Coaches avond met Nouschka Capel

27-10-2011
Beste coaches en begeleiders van HVM,

Op donderdag 27 oktober vind er een unieke coachavond plaats bij HVM.

Zoals velen van jullie misschien al weten is Nouschka Capel terug bij HVM, sinds het begin van de competitie is Nouschka de trainer/coach van ons nieuwe Heren 1.
Nouschka heeft in het verleden ook al bij HVM getraind en gecoacht, de afgelopen jaren is zij bij verschillende verenigingen verantwoordelijk geweest voor de de standaard teams.

Met Nouschka heeft de club enorm veel ervaring in huis en dat wil zij graag delen/overbrengen aan de overige coaches.
Op donderdag 27 oktober organiseren we een  coachavond waarin zij van alles verteld over het begeleiden van teams, techniek en uiteraard tactiek komen voorbij maar ook hoe je individueel een speler optimaal kunt begeleiden/motiveren.

Kortom voor velen denk ik een uiterst leerzame en leuke avond, een mooie kans om kennis op te doen over hoe je een team optimaal begeleid!

Graag even bij interesse een korte mail retour als je van de partij bent de 27.

Groet Christiaan van Neck
TC HVMijdrecht