header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Zaalhockey

Aanschaffen zaalhockey sticks en handschoenen - 8 oktober

Nieuws afbeelding 29-9-2011

Zaterdag 8 oktober organiseren we een ruil- en bestelochtend in het clubhuis van 9:00 tot 12:30 uur. Dit is dé gelegenheid voor leden die voor het eerst zaalhockey gaan spelen een zaalstick/handschoen te bestellen of overnemen. We hebben deze tijd gekozen omdat de meeste leden dan op het clubhuis zijn voordat ze zaterdag hun veldwedstrijd spelen.

Wij helpen u de juiste maat stick kiezen.

Stick/handschoen te ruil aanbieden

Indien u een zaalstick of zaalhandschoen hebt die te klein is geworden en u wilt het verkopen aan een clublid, kunt u het volgende doen:

· neem de artikelen mee naar het clubhuis zaterdag 8 oktober om 9:00 uur; let op de kinderen die voor het eerst gaan zaalhockeyen komen tussen 9:00 en 10:00 uur langs voordat ze hun eigen wedstrijden moeten spelen.

· voorziet de stick/handschoen van een sticker met uw naam, telefoonnummer en vraagprijs.

N.B. Wij raden u aan bij uw eigen spullen te blijven, u blijft verantwoordelijk voor uw eigen spullen en HVM kan geen geld voor u aannemen!

U kunt direct een nieuwe stick bij ons bestellen.

Stick/handschoen bestellen

Op zaterdag 8 oktober van 9:00 tot 12:30 staan we in het clubhuis met enkele sticks en handschoenen om te passen, aan de hand hiervan kunt u een zaalstick en zaalhandschoen bestellen bij DuoSports.

Uw voordeel:

· uw bestelling ligt voor de start van de zaaltrainingen klaar bij DuoSports

· u rekent af in de winkel en geniet van de speciale prijs voor uw bestelde zaalmateriaal (details over ledenkorting volgen z.s.m.)

Wellicht is er iets in het aanbod tweedehands zaalsticks dat u kunt overnemen van een mede HVM-lid.

Jenny Zonneveld

HVM Zaalhockey coördinator