Arbitrage

Extra scheidsrechterscursus (speciaal voor ouders en begeleiders)

21-9-2011

Beste ouders en begeleiders,

Aanstaande dinsdag 1 november is er, speciaal voor ouders en begeleiders, een cursus clubscheidsrechter ingelast. Normaal doen we een cursus verspreid over 3 avonden, maar om de planning voor eenieder wat eenvoudiger te maken heb ik de docent bereid gevonden om de cursus in één avond te doen. We starten om 20:00 uur en gaan door tot 22:30 uur waarbij er tegelijk ook het examen wordt afgenomen.

Deze cursus is ingelast wegens interesse van met name de begeleiders en ouders van de jongste jeugd, maar iedere ouder is natuurlijk welkom! Het is niet de bedoeling dat de deelnemers, na het succesvol behalen van het examen, worden ingedeeld om te fluiten bij andere wedstrijden. Het geheel is in de lijn met het begeleiden van het eigen team en/of kind en het betrekken van ouders bij de hockeysport. Daarbij is het voor de club natuurlijk een win-win situatie als u, als spelbegeleider c.q. scheidsrechter, de mogelijkheid heeft om het team waar uw kind in speelt te kunnen helpen bij het uitoefenen van hun sport.

Er is plaats voor ongeveer 25 deelnemers. Ik hoop dat we dat aantal kunnen halen en misschien zelfs nog een beetje meer. Dus geef u op door een mail te sturen naar [email protected] of geef het door aan de begeleiding van het team waar uw zoon of dochter in speelt.

Met de sportieve groeten,

Bert Moorthaemer