header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Heren en Dames 1

Hockeyers HVM tonen strijdlust

Nieuws afbeelding 19-9-2011

In en tegen Muiderberg hebben de hockeyers van HVM zondag laten zien dat het vernieuwde team potentie heeft, ondanks de 2-0 nederlaag.

De heren speelden pas hun tweede wedstrijd samen en moeten elkaar af en toe duidelijk nog weten te vinden. Maar hun techniek en strijdlust beloven veel voor de komende wedstrijden.

De eerste helft was voor Muiderberg. Vooral in de openingsfase was het druk voor de Mijdrechtse goal. Na tien minuten betekende een boogballetje over de keeper de 1-0 voorsprong voor Muiderberg. Ook daarna bleef HVM nog lang onder druk, met de 2-0 als gevolg. Daarna kwam Mijdrecht meer in het spel, wat onder andere resulteerde in vier strafcorners op rij, die echter geen van alle een doelpunt opleverden.

De tweede helft ging HVM sterk van start, wat meteen resulteerde in een aantal kansen. De uitstekende Muiderbergse doelman wist echter steeds een doelpunt te voorkomen. Muiderberg beperkte zich die periode tot counters, die ervoor zorgden dat de HVM-defensie steeds attent moest blijven. De laatste tien minuten ging de strijd gelijk op. Doelpunten vielen er niet meer, maar de wedstrijd bleef het aanzien alleszins waard!

Aanstaande zondag speelt HVM weer thuis, om 14:30 tegen Naarden.


Gerelateerde nieuwsberichten

HVM Dames 1 playoffs updates

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht