HVM neemt LISA-Team in gebruik!!

Nieuws afbeelding 1-9-2011

HVM neemt LISA-team in gebruik!

Het zal voor iedereen even wennen zijn; waar staat alles en hoe het werkt. En dat kost vast even tijd. Maar LISA-team biedt veel mogelijkheden en is mits goed gebruikt een verlichting van de administratieve lasten voor het Bestuur en TC. Zo kun je in LISA-team bijvoorbeeld zien waar je moet spelen en hoe laat er wordt verzameld. Maar ook kun je een bericht achterlaten voor je hele team, foto's delen, een email sturen naar je teamleden, reageren op artikelen, je aan/afmelden voor een wedstrijd, de telefoonnummers, email adressen en verjaardagen van al je teamleden zien en ga zo maar door.

Maar let op! Er is één voorwaarde om al die mogelijkheden te kunnen gebruiken:
je moet eerst inloggen via de website: www.hvmijdrecht.nl (rechtsboven op de site, login en ww).

Waarom inloggen?
Als je inlogt, krijg je ooktoegang tot de beveiligde pagina's en kun je via Emma, naar LISA-team. Als je de leeftijd hebt om te kunnen fluiten bij wedstrijden (verplicht vanaf 16 jaar door de KNHB, dan kun je via LARS (Leden ARbitrage Systeem), jezelf indelen op wedstrijden. Je kunt als je dat vroeg in het seizoen doet, je eigen niveau kiezen en de tijdstippen dat het je het beste schikt!

Hoe log ik in?
1. Rechtsboven op de site staat een vakje met LID en met WW.
2. Vul bij LID, je lidnummer in en bij WW, je wachtwoord en klik op LOGIN
3. Je hebt nu toegang tot het beveiligde deel van de website (o.a. LISA-team)

Inloggen lukt niet, wat nu?
Heb je geen lidnummer en WW ontvangen? Wat moet je doen:
1. Mail je voornaam, achternaam en je juiste emailadres naar [email protected]
2. De ledenadministratie verstrekt je dan met een automatisch gegenereerd bericht je lidnummer en ww, welke je later zelf kunt aanpassen.
3. Na ontvang van deze mail kun je opnieuw inloggen op de site: www.hvmijdrecht.nl

Meestgestelde vragen:

Mijn kinderen zijn lid maar zijn nog klein en hebben geen emailadres.
Gebruik het emailadres van één van de ouders en vraag het lid nummer en ww aan via [email protected]

Ik ben zelf geen lid
Als je bijvoorbeeld vrijwilliger bent of ouder van een jeugdlid/mini, dan kan het zijn dat we geen persoonlijke gegevens van je hebben. Stuur dan een email met voor- en achternaam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres naar [email protected] wat je doet als vrijwilliger of van wie je ouder bent.

Wie beheert de LISA-team paginas?
LISA-team wordt beheerd door de coach, manager en/of aanvoerder van het team. Zij krijgen “schrijfrechten” vanuit het systeem. Wil je als coach, manager of aanvoerder worden aangemerkt, meld dat dan via de TC verantwoordelijke, dan wordt dat doorgevoerd in het systeem.