Sportways kamp op HVM groot succes!

Nieuws afbeelding 9-5-2011

Sportways heeft weer twee succesvolle kampen weten te organiseren op HVM. Kids van 6 tot 13 jaar hebben zich van 2 tot 4 mei kunnen uitleven op het hockeyveld. Naast hockeyen werden er nog een hoop andere leuke dingen gedaan, zoals spelletjes op de crossbaan, quizjes gespeeld en andere vormen van hockey zoals Uni-hockey en knots hockey. In totaal hebben 35 kids deelgenomen aan het kamp dat werd begeleid door Staffers van onze eigen club.
Een aantal staffers had al eens deelgenomen aan een sportways kamp, maar ook dit jaar waren er weer een aantal nieuwe leden uit de eigen jeugd die gedurende de 3 dagen de kids hebben vermaakt. Super om te zien hoe leuk dat samen gaat. Wij kunnen dan ook als kamp coördinatoren trots zijn op onze staffers. Thom, Joost, Laura, Ruben, Michelle, Loek, Olivier, Jolien en Stijn ONTZETTEND BEDANKT VOOR JULLIE INZET!!! Natuurlijk zijn wij niet alleen trots op de trainers die 3 dagen lang op het veld hebben gestaan, maar willen wij ook Mireille en Erika bedanken voor hun inzet elke dag tijdens de lunch. TOP!!!

Al met al kunnen we terugkijken op 3 zeer succesvolle dagen. De kids hebben genoten, wij als team hebben genoten en wij kijken nu al uit naar het hockeykamp in augustus. Want van 1 t/m 3 augustus is er weer zo’n super tof kamp op HVM. Dus wil je nog eens zo’n super vet kamp meemaken, of heb je leuke verhalen gehoord van je vriendjes of vriendinnetjes en denk je dat wil ik ook…meld je dan snel aan op de Sportways site!!!!!!

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de kids van 6 tot 13 jaar die deel willen nemen aan het kamp, maar ook voor oudere jeugd die het leuk lijkt een keer zo’n kampje te begeleiden. Ook daarvoor kun je je aanmelden op de site van sportways.

Via de onderstaande link zijn de foto’s van het kamp te bekijken!

Groetjes en hopelijk tot in augustus,

Claudia en Evelien