TC

Beste hockey-ouders

Nieuws afbeelding 29-3-2011
Hallo beste hockey-ouders,

Staat u ook wel eens langs de kant van het veld het spel van uw kind te bewonderen en denkt: “dat zou ik ook wel eens willen doen” of misschien wel “dat zou ik ook wel weer eens willen doen”.
Nou, dat kan!!!!!!!!!!! Mocht U er nog niet van gehoord hebben, maar op veel hockey verenigingen, en dus ook hier bij ons op HVM, hebben wij de Trimmers .

Wie en wat zijn de trimmers?
De trimmers zijn een groep mannen en vrouwen tussen de 30 en 50 jaar die onderling, onder begeleiding van een ervaren trainer, elke woensdagavond van 20.30 tot 22.00 uur trainen. Van 22.00 uur tot meestal 23.00 uur is er de derde helft in het clubhuis die eigenlijk net zo belangrijk als de training zelf daar de Trimmers van gezelligheid houden.
Wat doen we bij de training? Eerst word er rustig ingelopen en een beetje aan de conditie gewerkt. Dit duurt meestal 20 minuten. Daarna word er 30-40 minuten dmv oefeneingen getraint op techniek, tactiek etc . De laatste 30 minuten van de training word afgesloten met een onderling partijtje.

Voor wie word die training gegeven? Nou, dat is heel simpel. Voor U!!! Maar zonder gekheid. De training is voor iedereren. Voor beginners, herintreders of hockeyers die lekker bezig willen zijn, maar niet meer in competie verband op zondag willen spelen. Trimmers, betekent vrijheid, blijheid en geen verplichtingen.

Graag nodigen wij jullie allemaal eens uit om te komen kijken, of 3 proef-trainingen mee tedoen. Een stick ligt altijd wel voor u klaar, maar een bitje en scheenbeschermers moet u zelf even regelen. Want, veiligheid boven alles. Niet alleen bij uw kids, maar ook bij U.

Mocht U vragen hebben kunt U ons altijd aanspreken of eens langs komen.
Martijn Janssen, 06-51002372
Marc Pannekoek, 0297-287443