Uitnodiging voor workshop van de Batavieren.....

Nieuws afbeelding 17-4-2011

Op maandag avond 18 april organiseren wij in samenwerking met Rabobank Rijn en Veenstromen en Volvo Bangarage een avond voor alle leden, trimmers, coaches en sponsoren van HVM. Uiteraard zijn alle ouders van jeugdleden ook welkom!

De ontvangst is tussen 19.00 - 19.30 uur en de Workshop van de Batavieren start om 19.45 tot 21.15 uur.  Waarna we met Volvo Bangarage en de RABO bank een borrel drinken van 21.30 - 22.30 uur

Workshop van de Batavier: ‘Het talent, het team en de zoektocht naar de coach’

De Rabobank is sponsor van 'De Batavieren', de vereniging van oud-hockey internationals (heren). Zij hebben regelmatig de behoefte om eens stil te staan bij een aantal belangrijke aspecten van de hockeysport. Vanuit een positieve eigenwijsheid zetten zij hun kennis en ervaring in om bij te dragen aan de verbetering van de sport. Zoals de ontwikkeling van talent, team en coach.

Bestaat er wel zo iemand als ‘de’ coach? En is de coach voor het herkennen en begeleiden van talenten een andere dan de coach die teams naar de gouden top leidt? En dan is er nog zoiets als de tijdgeest. Hoe ontwikkelen teamsporten zich in een individualistische tijd gericht op snelle winst?

In een interactieve workshop van ca.1½ uur worden enerzijds de ontwikkeling van talent, de vorming van topteams en de coaching van talent en teams in de hockeysport besproken en met de deelnemers bediscussieerd. Tevens wordt op een onderhoudende manier overeenkomsten en verschillen met Het Talent, Het Team en de Manager in het bedrijfsleven gemaakt."

Al met al een uitdagend programma, op initiatief van het Bestuur en de twee hoofd sponsoren van HVM.   U bent hierbij van harte uitgenodigd!

Namens het Bestuur van HVM - Rabobank Rijn en Veenstromen  -      Volvo Bangarage