SportWays Kids Hockeykampen op HV Mijdrecht! (ook 2 dagen mogelijk)

Nieuws afbeelding 21-4-2011

Het Sportways Hockeykamp in de meivakantie in ons eigen clubhuis gaat door voor de kids en youngsters (6 - 13 jaar), onder begeleiding van onze eigen training toppers (o.a. Claudia, Thom, Eveline, Jolien, Michelle en ook nog wat jonge trainers, runners genoemd)
Er zijn al voldoende deelnemers om het kamp door te laten gaan . En er echter is nog plaats voor meer kinderen om er echt een groot feest van te maken. Afgelopen herfstvakantie was het kamp echt een groot succes, dat zeiden zowel de kinderen als de staff. Het was voor sportways de eerste keer bij HVM en ze hadden nog nooit zo'n leuke hockeyclub gezien... Dus, kom allemaal in de 2e week van de meivakantie lekker hockeyen. Hoe meer kinderen hoe leuker, gezelliger en leerzamer het wordt.
Geef je snel op bij www.sportways.nl
NB: Ook 2 dagen meedoen is mogelijk, op maandag en dinsdag. Dat is goedkoper en zeker voor de  allerkleinsten misschien ook wel voldoende?