header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Zaalhockey

Meisjes 8D2/3 kampioen zaalhockey

Nieuws afbeelding 13-2-2011

Op zaterdag 12 februari was het de laatste dag van de zaalcompetitie van de meisjes  8D2/3

Met één gelijkspel   en verder overwinningen in de poule zag het er deze dag gunstig uit voor dit team. Maar voor de beker moesten er nog twee wedstrijden gewonnen worden…….

De wedstrijden werden gespeeld in “de Bloemhof” in Aalsmeer.

De eerste tegenstander was Abcoude.

Eerst moest het team  elkaar weer even vinden en tot de rust bleef het 0-0.

In de rust  werden   wat technische dingen besproken en nog gemotiveerder gingen de meisjes   de tweede helft in. En ja hoor, ze vonden elkaar en Eva scoorde het   eerste doelpunt. Myrthe bracht het op een 2-0 en met een mooie backhand scoorde Eva 3-0, wat tevens ook de eindstand was.

De   tweede wedstrijd was tegen AMVJ. De beker kwam nu wel heel dichtbij gaf de meisjes nog meer spirit. Mooie combinaties zorgde al snel voor een 1-0. AMVJ liet merken dat ze er ook waren en het werd 1-1. Tessa zorgde voor een mooie 2-1 waarop AMVJ de stand weer gelijk bracht.

Het werd 3-2   en daarna weer een gelijke stand. Na een combinatie tussen Myrthe en Eva werd het 4-3 en daarna 5-3.

Julia en Tessa gingen ook nog de aanval in, maar helaas……… De eind stand bleef 5-3.

Maarrrrr……….De beker was voor onze meiden van 8D2/3. Gefeliciteerd!!!!!!