header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Heren en Dames 1

Heren 1 versus Strawberries H1

7-10-2010
Hvm Heren 1 versus Strawberries H1, zondag 3 oktober.
Met een volle bak aan spelers zijn we richting Velsen gereden. Doordat er nogal een lange file stond richting Haarlem kwamen we later aan dan gepland. Het was dan ook jammer dat de scheidsrechters stipt wilden beginnen en ons niet een kwartiertje langer gaven om ons voor te bereiden op de wedstrijd.
Half 3, het eerste fluitsignaal klinkt en meteen zetten we volle druk. Helaas komen we al snel op een 1-0 achterstand door een snel doelpunt van Rood (strawberries). De wedstrijd vorderde en we konden allemaal blij zijn met het gelijk makende doelpunt. 1-1.
Vanaf de 1-1 ging het een stuk minder goed. Voor we het wisten kwamen we op een 4-1 achterstand.
Na de rust wilden we er toch nog keihard voor gaan, 4-2, gelukkig weer een doelpunt. Helaas mocht alle inspanning niet baten want al gauw werd het 7-2. Door een strafbal die ons toegekend werd, werd het 7-3.
Uiteindelijk werd de uitslag 8-3. Een pot om snel te vergeten en met frisse moed verder te kijken naar aankomende zondag. Dan spelen wij tegen Magnus die laatste in onze poul staan. Ofwel, wie een overwinning wil zien met een aantal leuke doelpunten aanstaande zondag moet zeer zeker komen kijken. 14:30 op HVM.
Namens Heren 1,
Xavier