OPROEP VOOR BETALING VIA AUTOMATISCH INCASSO

Nieuws afbeelding 30-9-2010
De contributie-nota's worden komende week verstuurd. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot automatisch incasso dient u dit vóór 4 oktober a.s. door te geven aan de ledenadministratie ([email protected]) onder vermelding van uw naam en bank- of gironummer.

Betaling d.m.v. automatisch incasso heeft als voordeel voor u dat u de contributie in twee termijnen kunt betalen. De 1e termijn wordt op 10 oktober a.s. en de 2e termijn op 1 februari 2011 geïncasseerd.

Door gebruik te maken van het automatische incasso verlicht u ook de administratieve lasten van HVM en helpt u daarmee de vrijwilligers binnen onze vereniging. HVM streeft er dan ook naar dat alle leden gebruik maken van betaling via automatisch incasso. Als u vorig jaar al via automatisch incasso betaalde hoeft u nu niets te doen.

Als u uw nota zelf wilt blijven overmaken dan dient u het volledige contributie-bedrag vóór 15 oktober a.s.te betalen waarbij een toeslag geldt van € 10,- per lid.