GETUIGEN GEZOCHT

Nieuws afbeelding 29-9-2010
GETUIGEN GEZOCHT
Onlangs (2 weken geleden) heb ik voor het terras van ons verbouwde clubhuis een afvalemmer gekocht, voorzien van een standaard voor de peuken van sigaren/sigaretten.
Afgelopen maandag 27 sept. kom ik ’s-morgens op de club en tot mijn verbazing en ergernis ligt deze afvalbak helemaal verbogen onder aan de tribune. Al het vuil uiteraard verspreid over te trap.
Enfin, de boel opgeruimd, de afvalemmer zo goed mogelijk weer in vorm gebogen en weer op het terras gezet.
Op woensdag 29 sept. moest ik er weer zijn om het speelschema voor het komende weekend op te hangen. En ik constateer dat de standaard voor de peuken van sigaren/sigaretten nu helemaal van de bak los is gerukt. Ergernis, ergernis, ergernis.
Wie heeft er hiervan wat gezien? Graag melden bij Rob de Jong tel 284724 of doe je verhaal
via e mail: [email protected]