TC

informatieavond voor begeleiders van de jongste jeugd

20-9-2010
Op veler verzoek, organiseert HVM op maandag 27 september a.s. om 20.30 uur in het clubhuis een informatieavond voor begeleiders van de jongste jeugd.
Waarom?
Omdat bij de jongste jeugd aan ouders gevraagd wordt om de wedstrijden te begeleiden en dat dit nog niet voor iedereen even gemakkelijk is. Dus zelfs als je wel wilt fluiten/begeleiden, is het wel handig als je weet hoe je dit moet doen. Hoe meer mensen kunnen begeleiden, hoe makkelijker het voor iedereen wordt. En als je weet hoe het moet, is het meestal ook leuker. Dus daarom organiseren we deze informatieavond voor begeleiders van de jongste jeugd (F, E en D8-tallen), zodat we allemaal weten hoe het moet.
Voor wie?
Deze avond is voor iedereen die meer wil weten over de spelregels van 3-, 6- en 8-tal hockey en hoe je deze wedstrijden het beste kunt begeleiden. Dus voor alle coaches, ouders en (hulp)trainers die betrokken zijn bij deze jongste jeugd.
Waar gaat het over?
Onderwerpen als waar moet je op letten? Waar moet je voor fluiten? Hoe kun je het herkennen? Wat zijn belangrijke regels? Dit en meer komt allemaal aan bod.
Door wie?
De avond wordt verzorgd door Bert Moorthaemer, samen met Arthur van Staveren en Mireille Verhoef.
Wat ging vooraf?
Onlangs is er een informatie avond voor coaches georganiseerd en daarin is dit inhoudelijke aspect van het begeleiden van de wedstrijden nog niet ter sprake gekomen. We hebben daarin aangekondigd hiervoor deze avond speciaal te organiseren.
Wat daarna?
Mocht je nu merken dat je het leuk vindt om de wedstrijden te begeleiden, dan verzorgen we voor deze aparte groep nog een officiele scheidsrechtercursus(voor 11-tallen) later in het seizoen.
Graag aanmelden voor de informatieavond van 27 september bij Mireille op [email protected].