header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Zaalhockey

Zaalhockey 2010-2011

Nieuws afbeelding 5-9-2010

Er zijn 23 HVM teams ingeschreven in de zaalhockeycompetitie georganiseerd door de bond en het district. De zaalhockeywedstrijden zullen worden gespeeld in de periode 12 december 2010 tot 13 februari 2011.

·                      Junior teams worden ingedeeld in poules van 6 teams, en dat betekend dat elk team 10 wedstrijden zal spelen over 5 weekenden.

·                      Senioren teams worden ingedeeld in poules van 5 teams, en dat betekend dat elk team 8 wedstrijden zal spelen over 4 weekenden.

De zaalhockeytrainingen zullen plaatsvinden in de periode 12 november 2010 tot en met 4 februari 2011 (zie HVM trainingskalender). Met het reserveren van trainingstijden is rekening gehouden met de school/werktijden van teamleden. Trainingen voor de senioren teams zijn gepland later op de avond.

Voor de zaalhockeytrainingen en wedstrijden hebben spelers en de keeper een aangepaste uitrusting nodig. Bijvoorbeeld, keepers mogen geen metalen gespen op de klompen hebben, de HVM materiaalcommissie zal tijdig de juiste spullen beschikbaar stellen. Alle spelers dienen een zaalhockeystick te hebben en schone binnensportschoenen, met lichte (non-marking) zolen.

Voor diegene die nog geen zaalstick hebben, kunnen ze via HVM een zaalstick, en indien gewenst een handschoen, aanschaffen met korting. Bestellingen worden in oktober geplaatst.

Op competitiedagen dient ieder team een scheidsrechter mee te nemen. Omdat de arbitrage commissie scheidrechters voor de zaalwedstrijden niet indeelt, is dit in voorgaande jaren, vooral voor de C en D teams, soms problematisch geweest. Wij adviseren het team nu alvast contact op te nemen met de scheidsrechterscommissie en afspraken te maken met een of twee scheidsrechters die eventueel tijd willen reserveren voor de wedstrijden van jouw team! Dit kunnen ook ouders zijn die een scheidsrechterskaart hebben. Mocht het team nog geen ouders hebben met een scheidsrechterskaart, dan kunnen ze deelnemen in de eerste komende scheidsrechterscursus dat in november van start zal gaan.

HVM int extra contributie voor zaalhockey om de kosten van de zaalhuur t.b.v. de zaaltrainingen en zaalhockeytrainers te dekken. In de ALV is dit voor seizoen 2010-2011 vastgesteld op € 40,00.

Wij gaan ervan uit dat alle ingeschreven teams meespelen in de zaalhockeycompetitie. Individueel teamleden die niet willen deelnemen aan de zaalhockeycompetitie moeten dat per direct doorgeven aan de zaalhockeycoördinator ([email protected]), in ieder geval niet later dan 15 september 2010; via de eigen coach. Er zal geen vervangende midwinter competitie zijn.

Met sportieve groet,

Jenny Zonneveld