Arbitrage

Belangrijke OPROEP: Scheidsrechterscursus

Nieuws afbeelding 7-11-2010
Aanstaande 4 november 2010 begint de eerste clubscheidsrechterscursus van dit jaar weer. Naast de verplichte leden (leden waarvan de leeftijd 15 jaar of ouder is en die geen scheidsrechterskaart hebben) is er natuurlijk ook ruimte voor ouders en begeleiders die graag hun steentje willen bijdragen aan het ordentelijke verloop van een hockeywedstrijd.

De cursus staat gepland op de volgende dagen: 4, 11 en 18 november om 19:30 uur in het clubhuis aan de Proostdijlaan. Het examen wordt afgenomen op de 18e. Zoals gewoonlijk krijgt iedere deelnemer weer het benodigde cursusmateriaal en, bij goede afloop, een presentje ...

Aangezien we momenteel weer op een dieptepunt staan wat het aantal beschikbare scheidsrechters betreft, hoop ik van van harte dat er veel extra aanmeldingen zijn.

Met sportieve groet,

Bert Moorthaemer