TC

Open Dag zondag 12 september van 10 tot 12 uur.

Nieuws afbeelding 4-9-2010
Ook afgelopen seizoen is HVM wederom sterk gegroeid en vooral in de jongste jeugd. De groei van de laatste jaren begint langzamerhand ook z’n uitwerking te hebben op de oudere jeugdteams want het aantal 11-tallen neemt inmiddels ook geleidelijk toe.

Om de groei vast te houden organiseren wij ook begin volgend seizoen weer een open dag voor jeugdleden. Datum: zondag 12 september van 10:00 – 12:00 uur.

Kortom: Zegt het reeds voort !!!

Alle kinderen van 6 jaar en ouder (geboren voor 1 oktober 2004) en hun ouders zijn die dag van harte welkom om met de hockeysport en met HVM kennis te maken.

Overigens kan HVM met name aan jongenskant nog vele extra leden gebruiken om zo tot een wat evenwichtigere samenstelling van de vereniging te komen

In de bijlage vindt u de poster (blad 1) & individuele uitnodiging (blad 2) voor de open dag. Deze kunt u downloaden en printen om zelf op te hangen of uit te delen aan vrienden, vriendinnen, klasgenoten, buren etc. Help ons nieuwe leden werven!

Bijlage