HVM zoekt steunpilaren! Vanaf 100 euro al eeuwige roem

Nieuws afbeelding 13-8-2010
Wij zoeken steunpilaren!
Dat we bij HVM inmiddels zijn gestart met de renovatie en gedeeltelijk nieuwbouw van ons clubhuis, kan u niet zijn ontgaan. Het werd na ruim 30 jaar hoog tijd. Niet alleen omdat onze accommodatie was verouderd, maar ook door de gestage groei van de vereniging. In een paar jaar tijd van zo’n 200 leden naar in september waarschijnlijk alweer 600.
De krasactie heeft een fantastisch bedrag opgeleverd, maar helaas nog niet genoeg. Daarom vragen wij u nogmaals om hulp. Hulp van bijvoorbeeld uw bedrijf of werkgever. Want we hebben een aantrekkelijk voorstel. Een aanbod dat de naamsbekendheid ondersteunt en voor onze vereniging het fundament legt onder een sportieve toekomst in een heel mooi en functioneel clubhuis.
Wat we van u vragen is het adopteren van een of meerdere bouwstenen. Wat u, uw bedrijf of werkgever ervoor terugkrijgt is naamsvermelding op diverse manieren, goodwill in De Ronde Veense gemeenschap en eeuwige roem. We hebben het voor u makkelijk gemaakt. En financieel heel erg behapbaar. De drempel voor deelname is laag. Onze waardering als u mee doet echter torenhoog!
Voor € 100,- al (!) krijgt u naamsvermelding op een fraai bord in het clubhuis. Voor € 250,- Idem, plus bedrijfslogo. Met € 500,- wordt u echt een steunpilaar van HVM. Naam en logo vermelding in het clubhuis, grote vermelding in De Groene Venen en….u wordt benoemd tot officiële Steunpilaar, inclusief bijbehorende versierselen.
Kortom, met een bescheiden investering van uw kant, staat onze sportaccommodatie straks als een huis. En ligt de naam van uw bedrijf of werkgever op ieders lip. Zeker op die van alle HVM-leden.

Wij zien vol spanning uit naar uw reactie (bij een van de bestuursleden, leden van de sponsor commissie of via [email protected])
Alvast hartelijk dank en sportieve groet!
Namens Bestuur en Sponsor commissie Hockey Vereniging Mijdrecht