header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

LISA

Nieuws afbeelding 16-10-2008

 

Vanavond hebben we een email naar alle leden, coaches, trainers en vrijwilligers verzonden. Hierin hebben we aangegeven dat onze nieuwe website is gekoppeld aan het LISA administratiesysteem van HVM waardoor we nu een openbaar en een besloten gedeelte op de website hebben.

Op het openbare gedeelte zijn allerlei zaken te vinden zoals het wedstrijdprogramma, mededelingen, barindelingen, agenda, informatie over de club, standen van teams, etc. Het besloten gedeelte van de website is te bereiken via een inlogcode, (je lidnummer) en een wachtwoord. Die inlogcode en wachtwoord gaan we op korte termijn verzenden.

Met verzenden van de eerste email kwamen er ongeveer 75 ongeldige e-mailadressen terug. Omdat een geldig email adres noodzakelijk is voor het verzenden van deze gegevens verzoeken wij je het volgende. Ben je de afgelopen weken (maanden) van provider gewisseld en heb je het idee dat wij je goede e-mailadres nog niet hebben (of je wilt een tweede email adres opgeven), mail dat dan naar: [email protected]

Bij voorbaat hartelijk dank voor de medewerking!

Peter & Sjoerd Jan

Gerelateerde nieuwsberichten

Update Zaalhockey 2020 - 2021

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht