Uitbreiding clubhuis op schema

3-6-2010

De uitbreiding en renovatie van ons clubhuis is in volle gang. Inmiddels is de staalconstructie geheel gemonteerd en is de 1e verdiepingsvloer ook gelegd. Wat nu volgt zijn de doorbraken met de bestaande bouw, waarna de nieuwe gevel op de 1e verdieping wordt gezet. Tevens is de aannemer H.M. van Scheppingen gestart met het metselwerk.

Het ontwerp van Architecten Bureau H.W. van der Laan voorziet in een uitbreiding van de kantine en keuken op de 1e verdieping alsmede een ruime hal en trappenhuis op de begane grond. Aan de voorzijde verrijst een tribune waaronder veel bergruimte beschikbaar komt. Tevens wordt de buitengevel opgesierd met een beplating en worden alle ramen vervangen. Inmiddels wordt er ook door een aantal leden plannen gemaakt voor de aankleding van het interieur.

De werkzaamheden vorderen volgens plannen en rond de bouwvak zal het project opgeleverd worden. Zodoende kan voor de start van het nieuwe hockeyseizoen het clubhuis volledig in gebruik worden genomen.

Het project is mede mogelijk gemaakt door (sub)sponsering van oa Architecten Bureau H.W. van der Laan, Aannemingsmij. H.M. van Scheppingen, WGN interieur- en vloerverwijdering, Homan Beveiliging, Kool Heiwerken, Installatiebedrijf VIT, Mega Elektra. Daarnaast wordt waar mogelijk door eigen leden werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het straatwerk en schilderwerk.

Na de inzamelingsactie van de leden zelf, wordt nu het bedrijfsleven in De Ronde Venen aangespoord om een steentje bij te dragen aan het nieuwe clubhuis van Hockey Vereniging Mijdrecht. Daartoe is een ludieke actie bedacht.