MC3 van HVM is kampioen

Nieuws afbeelding 31-5-2010

Team MC3 van HVM heeft dit jaar een topprestatie geleverd. We zijn met maar 5 verliespunten en een doelsaldo van maar liefst 72 voor en 16 tegen kampioen geworden in de 4e klasse . Daarmee zijn we onze grootste concurrent WFHC Hoorn 1 punt voor gebleven!

Na de voorcompetitie durfde niemand nog te dromen dat dit seizoen zo succesvol zou zijn. Maar na de winterstop gingen we er steeds meer in geloven. En niet voor niets, naar nu blijkt.

De laatste wedstrijd was zaterdag jl. tegen de meisjes van Alkmaar MC3. Ook die wedstrijd werd, na een spannende eerste helft (1 – 0 bij rust), gewonnen met 5 – 1.

Wij willen vanaf deze plaats alle meiden nogmaals enorm feliciteren met dit succes. Jullie zijn kanjers en tot een echt team gegroeid dit jaar. Zo zie je maar hoe belangrijk een goede sfeer, plezier in het spel en teamspirit kan zijn.

Dit sterrenteam bestaat uit de volgende speelsters (van achter naar voor en van rechts naar links):

Maud Fernhout, Rowan-Anne Koeleman, Ilse Prinsen, Bobby Grobben, Nicole de Jong, Tessa Bultena, Tessa Karthaus, Desiree Maas (aanvoerster), Lori Koster, Laura Strunk, Britt van Scheppingen, Susan Nieuwenhuis, Flore Vesseur en Maaike van Driesschen.

Zij werden, in weer en wind, in regen en sneeuw, getraind door Erica Vesseur (de moeder van Flore) en Simone de Jong (de zus van Nicole). Zonder jullie hadden we dit niet gered. Heel er bedankt voor jullie inzet en natuurlijk is het ook jullie kampioenschap!

In de eerste helft van de reguliere competitie kregen de meiden allemaal een prachtig nieuw shirt van Grobben Vloerrenovatie en -verwijdering (de ouders van Bobby). Ook daarvoor enorm bedankt.