header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
TC

Selectietraining MD & MC (29 mei en 3 juni)

29-5-2010

Zodra je bij HVM aankomt kun je je melden bij de inschrijftafel, afhankelijk van het weer staat deze buiten of boven in het clubhuis. Daar ontvang je een hesje met een rugnummer (daaraan kunnen we je herkennen dus vergeet het niet aan te trekken).

Een kwartier voor aanvang van de training wordt een warming-up georganiseerd. Gelieve dus op tijd aanwezig te zijn.

De training bestaat uit een 5 of 6-tal oefeningen die in groepjes van ongeveer 10-12 spelers uitgevoerd worden. Elke oefening duurt ongeveer 10 minuten, daarna wordt doorgedraaid naar de volgende oefening (carroussel). Bij elke oefening is een aparte, hier speciaal voor aangestelde, trainer / beoordeler aanwezig die eerst een korte uitleg geeft, vervolgens mogen de spelers aan de slag.

De oefeningen zijn relatief eenvoudig en gaan vooral in op de persoonlijke technische vaardigheid en tactisch inzicht. Een specifieke voorbereiding is niet nodig.

Let wel dat een en ander in het perspectief van de leeftijdsgroep en ten opzichte van elkaar beoordeeld wordt, we selecteren immers niet voor Oranje! De beoordeling loopt van ‘beheerst het volledig´ tot ´beheerst het nog niet´ en dat in een schaal van 5 stappen.

Zodra de training klaar is mogen de spelers naar huis en gaat voor de TC het werk beginnen. De TC beschikt op dat moment over de beoordelingen van coaches, trainers en van de selectie trainers. Op basis van al deze gegevens worden de nieuwe teams samengesteld. De TC verwacht dit in de tweede week van juni gereed te communiceren in het clubblad.

De “vaste” keepsters staan wel vermeld op de lijst en zijn uiteraard van harte welkom voor de selectietraining. Hun deelname is niet strict noodzakelijk aangezien de selectietrainingen specifiek gericht zijn op de veldspeelsters.

Datum

aanvang

einde

Selectie groep

Aantal spelers

Afmelden bij verhindering

 

 

 

 

 

 

Za. 29 mei

10:00

11:00

meisjes D

61

Steven Slooff
0297-242264

Don. 3 juni

18:30

19:30

meisjes C

65

Toon van Diemen
0297-532346


Bijlage

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht