header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Seniorenkamp!

Nieuws afbeelding 5-9-2023
Vorig weekend heeft de tweede editie van het Seniorenkamp op HVM plaatsgevonden. Dames 1 en Heren 1 waren uiteraard weer van de partij, maar dit jaar ook het nieuwe Dames 2. Het idee: een onwijs gezellig weekend om het nieuwe seizoen goed van start te gaan!

Het weekend begon natuurlijk bij het opzetten van de enorme legertent, zodat daar ’s nachts in geslapen kon worden. Dit was een flink karwei, maar vele handen maken licht werk dus de barbecue kon al snel aan. Na de barbecue stond een pub quiz op de planning, gepresenteerd door dé quizmaster Thijs! Het heeft hem weken, misschien stiekem wel maanden, aan voorbereiding gekost, maar dan krijg je ook wat. Zes teams hebben tegen elkaar gestreden voor de prijzen.

De planning van zaterdag was gevuld met sportieve activiteiten op het hockeyveld, afgewisseld met het kijken van sportieve activiteiten want uiteraard kon het kijken van de EK finales en de Formule 1 niet ontbreken tijdens dit weekend. Het culinaire diner bestond uit friet en snacks, een goede voorbereiding op de welbekende thema-avond. Het thema "Als ik later groot ben…” viel flink in de smaak, zoals op de foto te zien is. Iedereen heeft flink zijn best gedaan, wat resulteerde in vele leuke en unieke outfits en natuurlijk een hele gezellige avond! 

Zondag stond in het teken van opruimen, schoonmaken en nagenieten van het geweldige weekend. Het kamp was een groot succes en een goed begin van het nieuwe seizoen. Zien we jou binnenkort op zondag langs het veld?

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht