header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Communicatie Commissie

HVM Trimhockey groot succes

Nieuws afbeelding 15-5-2023

We hebben al enige jaren op woensdagavond een flinke groep trimhockeyers die lekker trainen en gezelligheid combineren. Afgelopen week hebben we trimhockey op HVM uitgebreid met een vrijdagochtendgroep. We tellen inmiddels 12 liefhebbers die zich voor deze groep hebben opgegeven, zowel beginnend als met hockeyervaring. Laure Montanus heeft de eerste training verzorgd en kijkt er zeer positief op terug ‘we combineren conditie spelletjes met een lekker partijtje hockeyen, de lol en gezelligheid spatte er vanaf’.

Op zowel de woensdagavond- als de vrijdagochtendgroep is nog ruimte voor nieuwe leden. Je kunt het ook combineren. Past de ene week de woensdag beter en de andere week de vrijdag, geen probleem. Hockeyervaring is niet nodig. Kom gewoon een keer meetrainen, zodat je zelf kunt ervaren of trimhockey iets voor je is.

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Elly van Dijk (coördinator vrijdaggroep) of Eva Schuil / Minke Knibbe (coördinatoren woensdaggroep); e-mail[email protected].

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht