VERBOUWING CLUBHUIS

Nieuws afbeelding 7-3-2010

HockeyVereniging Mijdrecht breidt uit !

Afgelopen week heeft HockeyVereniging Mijdrecht het contract ondertekend met aannemer H.M. van Scheppingen uit Mijdrecht. Naar ontwerp van architectenbureau H.W. van der Laan uit Mijdrecht gaat deze aannemer het clubhuis van de hockeyvereniging uitbreiden en renoveren.

Thijs Dull, bestuurslid algemene zaken, vertelt: β€œDe meest in het oog springende verandering is de grote tribune die aan de voorzijde wordt aangelegd.” Dat is meteen ook de trap naar de vergrote kantine en keuken op de eerste verdieping. Op de begane grond komt extra bergruimte, een nieuwe toiletinrichting en een cateringpunt. De buitentrappen zullen verdwijnen en hiervoor in de plaats komt een binnentrap. Het wordt dus echt een ander clubhuis, maar in de inrichting gaan we de karakteristieke gezelligheid van HVM behouden.”

HVM hoopt dat de bouwvergunning op kort termijn zal worden verleend, want zowel aannemer, sponsors als vrijwilligers staan klaar om met de werkzaamheden te starten. Vooruitlopend hierop heeft een groep leden alvast een paar grote klussen uitgevoerd, zoals het tegelvrij maken van de ondergrond.  Diverse onderdelen van het vernieuwde clubhuis worden gesponsord, zoals een alarminstallatie door Homan Beveiliging en sloopwerkzaamheden door WGN B.V.

Als alles volgens planning verloopt, zal de feestelijke heropening na de zomerstop kunnen plaatsvinden!