BITJES HAPPEN op 31 oktober

Nieuws afbeelding 23-10-2009

Geachte ouders en sporters, S.P.T.L. (Stichting Preventie Tand Letsel) en Mijdrecht organiseren een hapdag voor alle leden. Op de hapdag  kunt u een tandarts gebitsbeschermer aan laten meten tegen gereduceerd tarief.

Welke beschermer kies ik?

Junior standaard:                   twee grote voortanden nog niet blijvend gewisseld. (benjamins)

Junior luxe:                             twee grote voortanden wel blijvend gewisseld.

Senior luxe:                            uitgewisseld gebit.

Beugel:                                   sporters met vaste of uitneembare beugel.

Hoe lang doe ik met mijn beschermer? (niet op kauwen !!!)

Junior standaard:                   ± 2 seizoenen.

Junior luxe:                             ± 2-4 seizoenen.

Senior luxe:                            ± 5-8 seizoenen.

Beugel:                                   ± beugeldraagtijd.

(Junior beschermers hebben een gegarandeerd gebruik van 1 jaar, met het wisselproces wordt rekening gehouden waardoor langere gebruiksduur mogelijk is!)

Verschil standaard en luxe beschermer?

Luxe beschermers zijn steviger, geven meer bescherming.

Luxe beschermers zijn voorzien van naam en telefoonnummer.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Transparant / Rood / Roze / Geel / Groen / Blauw / Paars / Wit / Licht blauw / Goud / Zwart / Zilver / Turquoise / Bordeaux rood / Neon geel / Neon groen / Neon rood.

Beschermers:                                              Meerprijzen:

Junior standaard:       € 30.00                       Glitters:              5.00  (rood/groen/blauw/goud/zilver/disco)

Junior luxe:                 € 45.00                       2-kleuren:        € 10.00

Senior luxe:                € 50.00                       3-kleuren:        € 15.00

Beugel beschermer:  € 50.00                      4-kleuren:        € 20.00

Hapdag: Zaterdag 31 Oktober
Waar: Clubhuis
Tijd: 10:00 tot 14:00 uur

Opgeven hapdag:                 Mail je naam, vereniging, geb. datum en soort beschermer naar [email protected], u ontvangt een bevestiging.

Ophalen gebitsbeschermer:          Op de vereniging, datum wordt bekend gemaakt op website van vereniging, 2-3 weken na afdruk nemen.

Betaling:                                          Alléén contant. Bij afdruk nemen ontvangt u een factuur, probeer deze te declareren bij uw zorgverzekeraar!
Bijlage