TC

Wat zijn de sleutels tot succes in een hockeytraining?

1-12-2009
Wil je dat weten; kom dan naar de 1e HVM opleidingsavond!
Op woensdag 16 december is van 19.00 tot 21.00 uur een OPLEIDINGSAVOND in het clubhuis voor iedereen die training geeft bij HVM.
Waarom? Omdat we merken dat het niet altijd even gemakkelijk is om de toegestuurde trainingen te kunnen voorbereiden en geven. En omdat we menen dat wanneer we kwaliteitstrainingen aan de jeugd willen geven, wij daarvoor ook de trainers extra hulp en handvatten moeten bieden. En dat willen we doen in de vorm van interne opleidingsavonden, waarvan de eerste start op 16 december a.s.. Een avond verzorgd door de beste trainers van HVM, die hun ervaringen delen en helpen bij het nog gemakkelijker voorbereiden en geven van de trainingen.
Programma:
18.45 uur inloop met koffie en thee
* hoe bereid je de training voor; door Frank Rooyakkers
* hoe sta je voor de groep; door Laure Montanus
* Welke elementen bevat een training; door Nouschka Capel
* Welke sleutels tot succes kun je met elkaar afspreken?
De avond is in eerste instantie bedoeld voor onze jeugdtrainers en daarnaast zijn ook alle andere vrijwillige trainers, coaches, ouders en toekomstige trainers van harte welkom!
Geef je zo snel mogelijk op via een mail naar [email protected].
De trainers zijn allemaal per mail uitgenodigd en gevraagd om zich ook af te melden als aanwezigheid echt niet mogelijk is.
Heb jij geen mail ontvangen en geef je wel training, mail dit dan ook naar Mireille Verhoef op bovenstaand adres.
Namens het bestuur en de TC,
Mick Fernhout