header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Heren en Dames 1

HVM Heren 1 op koers (persbericht)

30-11-2009

Sinds de komst van coach Nouschka Capel met een aantal oud leden van HVM gaat het de goede kant op met de club en haar Heren 1 team. In dit seizoen wat zeker als tussenjaar gezien moet worden is er al veel progressie binnen dit team geboekt en dit resulteerd dan ook in een verdiende 5e plek in de 4e klasse B competitie. Een pittige competitie, omdat deze poule wel eens de sterkste kan zijn van alle 4e klassers. De clubleiding en sponsor Rabobank mogen dan ook zeer tevreden zijn met de prestaties tot nu toe. Het team bestaat uit oud leden en bestaande leden met een leeftijdscategorie tussen de 18 en 30 jaar, een mix van jong en oud. Veel mogelijkheden om van elkaar te leren en samen een hecht team op te bouwen wat er volgend seizoen klaar voor is om door te stromen naar de 3e klasse.

Al met al kunnen de heren terug kijken naar een geslaagde 1e helft van dit seizoen. Aanstaande zondag spelen de heren hun laatste wedstrijd voor dat de winterstop aanbreekt tegen de heren uit Waddinxveen. Deze wedstrijd speelt men op eigen bodem en begint om 14:30u. op Rabobank Veld 1.

Wilt u op de hoogte blijven van onze prestaties maar ook over Hockey Vereniging Mijdrecht? Kijk dan voor meer informatie op de website www.hvmijdrecht.nl  of kom eens langs bij de gezelligste club van deze regio!

Gerelateerde nieuwsberichten

HVM Dames 1 playoffs updates

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht