Arbitrage

Week van de scheidsrechter (9-18 oktober 2009)

Nieuws afbeelding 12-10-2009
Willen we dat scheidsrechters de fluit niet aan de wilgen hangen, dan moeten we zuinig op ze zijn. Dat kan op veel manieren. Waardering tonen hoort daar zeker bij. Dat is dan ook de reden voor de Week van de Scheidsrechter, die deze week plaats vindt.

Week in, week uit zet de scheids zich in voor de sport, de sporters en de club. Sportverenigingen waarderen dat natuurlijk, maar tonen ze die waardering ook voldoende?

De Week van de Scheidsrechter, die plaatsvindt van 9 tot en met 18 oktober 2009, is de perfecte gelegenheid voor sportverenigingen om hun waardering te laten blijken aan scheidsrechters, juryleden en aan alle andere officials die zich bezighouden met arbitrage.

Dus maak deze week een gebaar te maken richting het arbitrerende kader; om hun arbiters te laten zien dat ze hun inzet waarderen. Want zonder scheids geen wedstrijd. En zonder wedstrijd geen club. Scheidsrechters hebben we echt hard nodig!