header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Hoofdtrainer Hockey Vereniging Mijdrecht (HVM)

Nieuws afbeelding 17-1-2022

HVM zoekt een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2022-2023 met de intentie om zeker drie jaar aan HVM verbonden te blijven. De hoofdtrainer komt in dienst bij HVM voor ongeveer 25 uur per week gedurende het hockeyseizoen.

Waar staat HVM voor?

HVM is een vereniging met een familiair karakter met ambitie, die de mogelijkheid biedt de hockeysport te beoefenen op zowel recreatief en prestatief niveau voor jong en oud in de regio rond Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen, met andere woorden de gemeente De Ronde Venen. Wij dragen bij aan de sportieve en sociale vorming van de jeugd met een faire en respectvolle opstelling van onze leden, ouders en begeleiders.

Onze vereniging is laagdrempelig. Op sportief gebied hebben wij een goede balans tussen Breedte- en prestatie hockey. HVM kent prestatieteams die in de subtop spelen en breedteteams in de niveaus eronder, waarbij gestuurd wordt op een goede aansluiting tussen de teams in verband met invalbeurten en wisselingen naar aanleiding van de selectieronde. De aansluiting van de jeugd op de seniorenteams is voor de komende jaren een aandachtspunt. HVM is niet alleen actief op het veld, ook het zaalhockey is een structureel onderdeel van het lidmaatschap vanaf de E-lijn.

HVM is trots dat zij een groep van ongeveer 40 jeugdtrainers heeft. Het zorgdragen voor het behoud van een goede piramide qua leeftijd en ervaring heeft onze permanente aandacht.

Zie de bijlage voor meer informatie en we horen graag snel van u.

Bijlage