header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Update coronamaatregelen vanaf 6 november

6-11-2021

Veldhockey

Voor het veldhockey (zowel trainen als het spelen van wedstrijden) is het vertonen van een geldig coronatoegangsbewijs is niet nodig.

Clubhuis

Het clubhuis van HVM is alleen toegankelijk na het vertonen van een geldig coronatoegangsbewijs (CTB). Deze maatregel geldt voor iedereen vanaf 18 jaar.

Publiek

Publiek is welkom bij trainingen en wedstrijden in de buitenlucht. We doen een dringend appel op toeschouwers om de 1,5 meter afstand te houden.

Autoreizen

Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, adviseren wij personen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen.

Basisregels
We roepen iedereen op om alle overheidsrichtlijnen in acht te nemen en zich te houden aan onderstaande basisregels:

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Was vaak en goed je handen, juist ook voor en na bezoek sportlocatie
  • Geef elkaar de ruimte. 1,5 meter blijft een veilige afstand.