header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Activiteiten commissie

12 Juni - Leuke ochtend om kinderen kennis te laten maken met hockey

Nieuws afbeelding 7-6-2021
Hoe mooier het weer, hoe leuker het is om op het hockeyveld te staan en sportief bezig te zijn! Hockey Vereniging Mijdrecht organiseert binnenkort een leuke ochtend om kinderen kennis te laten maken met hockey. Dit vindt plaats op zaterdag 12 juni van 10.00 uur tot 11:30. Iedereen van 4 t/m 10 jaar oud is welkom en HVM zorgt voor een hockeystick.

Kom samen met al je vriendjes of vriendinnetjes kijken en ervaar hoe leuk hockey is! Sportief bezig zijn, wedstrijdjes doen en toch ook gezellig met je vriendjes of vriendinnetjes zijn. Een top combinatie dus!

Aanmelden kan via de website, via de knop "proeftrainen" en dan zien we je hopelijk snel!

Wij hebben er nu al zin in!!