header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Aangescherpte maatregelen HVM

Nieuws afbeelding 29-9-2020

Beste (ouders van) leden

De maatregelen die 28 september door de overheid zijn afgekondigd en gelden per dinsdag 29 september vanaf 18.00 uur, zijn ook van invloed op de (hockey)sport. De regionale aanpak heeft nu plaats gemaakt voor landelijke maatregelen. Dat betekent dat deze maatregelen vanaf nu voor ALLE hockeyers, hockeyverenigingen, vrijwilligers en fans gelden.

De minister-president gaf gelukkig aan dat sporten mogelijk blijft. Maar publiek is op geen enkele locatie toegestaan en helaas moeten ook de sportkantines weer dicht. Dat betekent dus dat ons clubhuis per direct gesloten is en blijft tot nader order.

Welke consequenties heeft dit verder?

Voor vervoer naar uitwedstrijden/trainingen geldt het volgende:

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijden. Ben ik dan een toeschouwer?

Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik blijven kijken?

Nee. Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

Verder zullen de geplande HT2 cursussen (train de trainer cursus vanuit KNHB) verplaatst worden. Hetzelfde geldt voor de Open Trainingen die gepland staan.

Daarnaast blijft het belangrijk om de al lang bestaande maatregelen te blijven volgen:

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.

• Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).

• Vermijd drukte.

• Was vaak je handen.

Alle maatregelen zijn ook terug te vinden op onze website onder de knop Corona:https://hvmijdrecht.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=corona

Uiteraard zullen wij je verder informeren mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Bij vragen kan er contact opgenomen worden met Eltjo Bril ([email protected]of 06-51050985).

Namens het bestuur

Eltjo Bril