header foto header foto header foto header foto header foto

Bericht van de Voorzitter - Update COVID-19

Nieuws afbeelding 16-9-2020

Beste (ouders van) leden

Helaas moet ik melden dat ook bij ons de eerste COVID besmetting een feit is. Een speler van JA1 is positief getest op COVID 19. Hij zit sinds zijn corona test in quarantaine en heeft (zeer) milde klachten.

Inmiddels heeft het GGD contactonderzoek plaatsgevonden en is bepaald dat de besmetting geen impact heeft op het team of aanpalende teams en kunnen trainingen en competitiewedstrijden gewoon doorgang vinden. Het enige advies is om extra alert te zijn op al lang bestaande maatregelen:

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.

• Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).

• Vermijd drukte.

• Was vaak je handen.

Gelet op de stijgend aantal besmettingen, ook bij ons in de regio, hebben wij als bestuur besloten om het clubhuis op de vrijdagavond tot nader order te sluiten. Concreet betekent dit dat er na de training tot middernacht buiten op het terras een drankje genuttigd kan worden en dus niet met z’n allen in het clubhuis staan. Uiterlijk om 24.00u wordt het hockeyterrein afgesloten en is er niemand meer op de club.

Uiteraard zullen wij je verder informeren mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Bij vragen kan er contact opgenomen worden met Eltjo Bril ([email protected]of 06-51050985).

Namens het bestuur

Eltjo Bril