header foto header foto header foto header foto header foto

Nieuwe sponsoren voor HVM

Nieuws afbeelding 1-7-2020

HVM start met nieuwe sponsoren

Het is was een ongewone situatie. Het seizoen niet af kunnen maken voelt voor alle sportverenigingen heel raar. Gelukkig kon eind april de jeugd weer starten met trainen. HVM was heel blij dat wethouder Rein Kroon het HVM-complex officieel kwam openen. Langzamerhand kon er steeds meer getraind worden.

Eerst de jeugd en later de senioren en de veteranen. Zelfs de veteranen zijn meteen weer flink gaan oefenen. Waar "vroeger” vaak rustig een partij-tje werd gespeeld, kon dat nu door de 1,5 meter afstand niet meer. Onder leiding van Marcel Biesmans en Robert Hart werd er weer een serieuze training georganiseerd en dat houden ze nog steeds vol.

Daarnaast is HVM heel erg blij dat er weer een H1 en D1 team is voor het nieuwe seizoen. Beide teams zijn super enthousiast. Veel spelers en speelsters van deze teams zijn ook actief voor HVM en daar is de club natuurlijk heel content mee.

Vrijdag 3 juli wordt de uitgestelde ALV gehouden (volgens de geldende richtlijnen). Zaterdag 4 juli spelen de jeugdteams de laatste oefenwedstrijden en HVM wil op vrijdag 10 juli dit rare seizoen toch op een leuke en gezellige manier afsluiten. Zij moeten nog wel even wachten op de richtlijnen die de gemeente stelt, maar dat gaan ze oplossen. Na de zomervakantie kan HVM weer enthousiast verder. Alle voorbereidingen zijn genomen en alle teams zullen aan het begin van het nieuwe seizoen klaar staan met bijbehorende trainingen en begeleiding.

Maar afgelopen zaterdag werd iedereen van HVM blij verrast. Ondanks de Covid19 crises zijn er toch sponsoren bijgekomen, die HVM verder wil helpen. Rijnstaal Alphen BV en Civiele Techniek De boer BVhebben er voor gezorgd, dat het oude en versleten buiten meubilair vervangen is door hagelnieuwe banken en tafels. Afgelopen vrijdag heeft P.A. Van Rooijen Top Movers BV de meubels gebracht. Wat een fantastische verrassing. Iets waar HVM heel erg blij mee mag zijn.