Bericht van de Voorzitter

Nieuws afbeelding 29-6-2020

VAN DE VOORZITTER

Nog even een paar laatste punten voor we het seizoen gaan afsluiten:

Shirtjes ruilen (3 en 10 juli):

Zoals al eerder aangekondigd is er de mogelijkheid om op vrijdag 3 juli vanaf 18.00u je wedstrijdshirt in te leveren indien je je hebt afgemeld of wanneer je volgend seizoen een andere maat nodig hebt. Omdat er komend weekend nog (onderlinge) wedstrijden gespeeld worden is er een extra mogelijkheid namelijk vrijdag 10 juli vanaf 18:00u.

Interne wedstrijden (4 juli):

Afgelopen zaterdag hebben de meeste jeugdteams voor het eerst sinds de corona uitbraak weer een paar interne wedstrijden gespeeld. Dat voelde voor de meesten natuurlijk erg goed. Zij hebben behoorlijk in de luwte kunnen spelen omdat ouders nog niet welkom waren op het clubterrein. Echter komende zaterdag 4 juli worden er weer een aantal wedstrijden georganiseerd en wil ik alle ouders van harte uitnodigen om te komen kijken want dan is iedereen weer welkom, uiteraard wel op de gepaste 1,5m afstand. Ook zal het clubhuis dan weer open zijn.

Geselluge Vrijdag (10 juli):

De laatste officiële training van dit seizoen staat gepland voor vrijdag 10 juli. We willen het seizoen, voor zover mogelijk, op een leuke manier afsluiten. Dat betekent dat er voor de kinderen op het veld allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd en voor de ouders maken we er een "geselluge vrijdag” van met een hapje en een drankje.

ALV (3 juli)

Vrijdag 3 juli is de Algemene Leden Vergadering. Als gevolg van de corona maatregelen waren we genoodzaakt te werken met een intekenlijst. De inschrijftermijn hiervan is inmiddels verstreken.

Tot slot wil ik iedereen heel erg bedanken voor meewerken en meedenken in corona tijd. Voor, ik denk, iedereen toch wel een hele bijzondere tijd. Ook als HVM voelen we de gevolgen van deze crisis, met name financieel. Echter als een 2e lockdown uitblijft ben ik ervan overtuigd dat dit met z’n allen gaan overleven.

Voor nu rest mij iedereen een fijne vakantie te wensen en hopelijk kunnen we dan in het nieuwe seizoen er weer volle bak tegenaan.

Namens het bestuur

Eltjo Bril