header foto header foto header foto header foto header foto

HVM opent de poorten voor niet-leden

4-5-2020

Op 12 maart hebben we de trainingen abrupt moeten staken. Alles ging direct op slot in afwachting van wanneer we weer van start zouden mogen. Vanaf de eerste signalen, dat door de jeugd weer getraind zou kunnen gaan worden, met een 1,5 meter afstand, zijn we aan de slag gegaan om dat gestalte te kunnen geven op de club. En met goed resultaat, want wij mochten op 29 april de poorten van onze vereniging weer openen.

De trainingen zijn aangepast en we hebben een route uitgewerkt om de 1,5 meter afstand op het terrein te kunnen garanderen van aankomst tot vertrek. Hierbij conformeren we ons aan de gestelde protocollen en richtlijnen van het RIVM, de KNHB en de gemeente. Er wordt inmiddels al weer volop bewogen door de jeugd en junioren onder het toeziend oog van Chiel-Jan en de verdere trainers.

Het verloop gaat dusdanig gestructureerd, dat we het aandurven om de poorten ook open te gaan stellen voor kinderen uit de gemeente van buiten de vereniging. Dit is wat de overheid en de gemeente graag ziet en wat we als vereniging een warm hart toedragen. De capaciteit is niet onbeperkt, maar er is ruimte.

Kinderen, die het sporten met een bal en een stick willen komen ervaren zijn van harte welkom en kunnen zich opgeven. Misschien kennen jullie zelf kinderen, die hier gebruik van willen maken? In overleg zal gekeken worden op welk tijdstip hij of zij wekelijks kan komen meedoen. Het aanmelden kan via de knop proeftrainen op onze website.

Link: https://www.hvmijdrecht.nl/ site/Default.asp?option=11016& menu=2

Met vriendelijke groet,