header foto header foto header foto header foto

Geen activiteiten op HVM

16-3-2020 Beste HVM-leden,

Een oproep aan allen. Er is al veel geschreven over het Corona virus. Dat ga ik niet over doen. Wel wil ik een nadrukkelijk beroep doen op ieders verantwoordelijkheid en gezond verstand. Vandaag bleken er een behoorlijk aantal kinderen (ook van HVM) aanwezig te zijn op de club om te spelen en te hockeyen. Dit lijkt mij nou precies NIET de bedoeling. Kabinetsbesluit is heel helder geweest dat sportvelden en clubhuizen t/m 6 april volledig gesloten moeten zijn. Hoe begrijpelijk en aantrekkelijk (zeker met dit mooie weer) het ook is wil ik iedereen vragen zich te houden aan dit kabinetsbesluit en dus niet op onze sportvelden te zijn en al zeker niet in groepsverband. Hierbij ook een oproep aan alle ouders dit met jullie kinderen te bespreken.

Namens het bestuur,

Eltjo Bril