Activiteiten commissie

Geselluge Vrijdag 6 maart

Nieuws afbeelding 10-3-2020

Vrijdag 6 maart was een drukke dag op onze club. Natuurlijk werd er door veel teams getraind voor het vervolg van het veldseizoen.

Maar er was ook heel veel te vieren.

1.   7 teams zijn zaalkampioen. Zowaar een erg succesvol zaalseizoen

2.   14 jeugdleden hebben de TR2 trainingscursus gevolgd en gehaald

3.   Ons veld 2 kreeg een nieuwe kunstgrasmat en zouden we officieel kunnen openen. Helaas was het door de vele regen niet mogelijk om het zand in de nieuwe mat in te strooien en dat goed in te borstelen. Dat betekende dat een aantal jeugdwedstrijden op zaterdag niet gespeeld konden worden. Gelukkig wilde onze buurman Qui Vive ons helpen, door hun veld ter beschikking te stellen. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Ons clubhuis was bomvol. Wat een geweldige sfeer gaf en ook weer bevestigd dat HVM een superleuke club is. DJ Nick speelde de gehele middag en avond.

We hebben er ook weer een sponsor bij. Want zoals gewoonlijk zorgen we er altijd voor, dat er iets lekkers te eten is. Deze keer : echte broodjes HEMA-rookworst. We hadden een beetje ruim ingekocht, maar bijna alles is verkocht. Ook bij de nog komende activiteiten zal de HEMA ons blijven ondersteunen. Echt fantastisch.

De sponsorcommissie is ook echt heel goed bezig. Inmiddels zijn er weer een aantal sponsorbord-contracten afgesloten. Sommige borden hangen al en sommige borden moeten nog opgehangen worden. Daarnaast komt er begin volgend seizoen een nieuw clubshirt. Bij HVM hebben we al jaren het principe, dat we het clubshirt ter beschikking stellen aan alle leden. Maar dan moet dat wel bekostigd worden door 4-5 bedrijven die hun naam op de shirts willen hebben. Uitgangspunt voor komend jaar is, dat de shirt-sponsoren niet alleen op het thuis-shirt komen te staan, maar ook op de uit-shirts. Wat fantastisch, dat we een uniforme HVM uitstraling hebben. Maar 1-2 sponsoren kunnen we zeker nog gebruiken. Aanmeldingen kunnen naar [email protected]

Wij hebben al heel veel zin in de rest van het seizoen.