header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Coronavirus niet van invloed op de hockeycompetitie

3-3-2020

Beste HVM leden,

Vooralsnog heeft het coronavirus geeninvloed op het doorgaan van wedstrijden. Zonder tegenbericht starten alle wedstrijden zaterdag 7 maart a.s. volgens schema. HVM volgt in deze het advies van de KNHB welke de richtlijnen volgt van het RiVM en NOC*NSF.

De KNHB adviseert echter wel de basishygiëne, zijnde regelmatig handen wassen en hoesten/niezen aan de binnden zijde van je elleboog, in acht te nemen. Daarnaast adviseert de KNHB het volgende:

·       Ontvang je clubgenoten, tegenstanders en de scheidsrechters nog net zo hartelijk maar zonder handshake;

·       wens de tegenstander succes door middel van bijvoorbeeld een yell;

·       bedank de scheidsrechter na afloop mondeling zonder handshake;

·       gebruik een eigen bidon of waterfles;

·       zorg ervoor dat je bitje niet rondslingert.

Mocht de situatie veranderen dan zullen wij jullie hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.

Meer informatie over het coronavirus kun je vinden op de site van het RIVM of van de KNHB.

Met vriendelijke groet,