Activiteiten commissie

Nieuwjaarsborrel met Pubquiz

Nieuws afbeelding 16-1-2020

Op zaterdag 11 januari werd bij HV Mijdrecht de Nieuwjaarsborrel gehouden. Inmiddels weer een vertrouwde activiteit. En…net als vorig jaar werd daarna de PubQuiz gehouden.

Eerst de Nieuwjaarsborrel : Onze voorzitter hield een korte toespraak.

2019 : naast de vele bekende activiteiten, was er ook weer een super geslaagd jeugdfeest voor de Jongste Jeugd; er waren veel kampioenen en het ledental loopt weer op.

2020 : Veld 2 gaat vervangen worden. As maandag wordt gestart en bij de herstart van het veldseizoen kunnen we het veld feestelijk openen. Daarnaast gaan we investeren in de clubtrainers. Zij krijgen de mogelijkheid om de HT1 en HT2 opleidingen bij de KNHB te volgen. Ook komt er volgend seizoen een nieuw Clubshirt. Dit shirt wordt voor 3 jaar uitgedeeld aan alle leden van HVM. ECHTER ….1-2 shirt sponsoren zijn van harte welkom.

Hierna werd het glas geheven en hebben we elkaar een heel gezond en gelukkig 20-20 gewenst. Daarna de PubQuiz. Net als vorig jaar weer samengesteld, voorbereid en begeleid door Koen en Ralph. En..net als vorig jaar zat dat weer super leuk in elkaar.

We hadden dit jaar 14 teams van 5 spelers. Meestal een combi van volwassenen en kinderen. Wat was het superleuk, dat je bij de ene vraag de volwassenen hoorden juichen en bij andere vragen waren het de kinderen, die dachten het antwoord te weten.

Bijv. wat betekent "Bankoe”; een tekening van de "Marsupilami” Vraag? Bij wie hoort dit beest? Etc. Etc. Koen en Ralph konden soms amper boven het enthousiaste geluid uit komen. Uiteindelijk was het team "Lampje” de winnaar.

Er waren heel veel prijzen geregeld en dat werd door iedereen heel leuk gevonden. We willen graag Marcel Bolsius, Hema Mijdrecht en Funky Flamingo ontzettend bedanken voor alle prijzen die zij ter beschikking hebben gesteld.