VAN DE VOORZITTER

Nieuws afbeelding 10-7-2019

Het seizoen 2018/2019 zit er op. De meesten blij dat de hockeystick even de kast in kan en de focus volledig op de zomervakantie met hopelijk veel zon, zee en strand.

Op de afgelopen ALV hebben we op passende wijze afscheid genomen van een aantal mensen, Wouter Pinckaers (vz TC), Erik Jan van Tol (Hoofdtrainer) & Christiaan van Neck (het geweten van de TC).

Via deze weg wil ik hen nogmaals bedanken voor hun enorme inzet die zij hebben verricht binnen de vereniging. Ik kan niet genoeg benadrukken dat wij als vereniging kunnen bestaan juist door de inzet van onze vrijwilligers.

Gelukkig zijn er ook weer nieuwe mensen opgestaan om deze taken over te nemen, t.w. Robert Hart (vz TC) en Gerco van Elk (algemeen Lid Bestuur).
Beiden welkom..

Afgelopen jaar heeft wat mij betreft vooral in het teken gestaan weer wat meer energie, lol en positiviteit in de club te krijgen. Ik denk dat we daarin geslaagd zijn, ook al besef ik me maar al te goed dat we hier nooit klaar mee zijn. Veel activiteiten zijn georganiseerd waar een grote opkomst was.

Voor het komende jaar zie ik vooral 2 belangrijke zaken waar we aandacht aan moeten besteden.
Zorgwekkend is ons aantal leden.
Ondanks dat we minder hard gekrompen zijn dan de afgelopen jaren, zien we toch een kleine krimp in ons aantal leden en zakken we wel een beetje door een kritische ondergrens. Hier zullen we het komende jaar dus energie in moeten steken en eenieder die hier idee├źn bij heeft of energie in wil steken is van harte welkom.

Daarnaast is sponsoring iets wat hoog op de agenda staat.
Naast contributie is de geldstroom vanuit onze sponsoren een belangrijke en noodzakelijke inkomstenbron voor de club. De afgelopen jaren heeft dit niet de aandacht gekregen die het verdient en dit zien we terug in de hoeveelheid sponsoren maar ook zeker in de betrokkenheid en warme gevoelens vanuit onze sponsoren. Hier zullen we toch echt de hand in eigen boezem moeten steken en ligt er dus een schone taak om dit beter op de rit te krijgen.
Mensen die zich hiertoe aangetrokken voelen om hieraan een steentje bij te dragen, heel graag.

Rest mij nu voor iedereen een hele fijne vakantie te wensen en zie ik jullie allemaal hopelijk weer fris en fruitig terug in het nieuwe seizoen.

Namens het bestuur

Eltjo Bril