Arbitrage

Scheidsrechterscorner - Clubscheidsrechtercursus I

Nieuws afbeelding 1-10-2009

De eerste scheidsrechtercursus van dit seizoen zit er weer op. Op één na zijn alle (opgekomen) deelnemers zijn met vlag en wimpel geslaagd. Met deze cursus zijn nu bijna alle spelende senioren en junioren vanaf 16 voorzien van een kaart. De commissie en het bestuur zijn zich ervan bewust dat we er nog niet zijn. Het beleid is erop gericht om een dusdanig groot scheidsrechtersbestand te krijgen dat er per scheidsrechter slechts 4 x per jaar gefloten zou moeten worden. Hiervoor moet nog heel wat gebeuren! Maar dat mag de vreugde niet drukken dus … hierbij de geslaagden van dit jaar:

- Ilse Boonders,

- Joran Capel,

- Victor Carstens,

- Rick Fokker,

- Juliet Jansen,

- Kirsten Meeuwis,

- Saskia Meijer,

- Sabine Meijer,

- Jim Nieuwenhuis,

- Suzanne Otten,

- Thijs Saillard,

- Anne van Geest,

- Channa van Miert,

- Rebecca van Nie,

- Fleur Venneker (de beste van de klas!),

- Puck Vermeulen,

- Xinta Wijchers,

- Matthijs Geijtenbeek

Proficiat!!!

Consumptie

Nog even ter informatie: als je een wedstrijd gefloten hebt, heb je recht op een consumptie. Normaliter zal de coach van de thuisploeg je een consumptiebon geven. Mocht dit niet het geval zijn, schroom dan niet om voor jezelf op te komen door je consumptie direct aan de bar te bestellen.

Vervanging

Als je tot de ontdekking komt dat je op een bepaalde datum/tijd niet kunt fluiten dan is het de bedoeling dat je ZELF voor vervanging zorgt. Het scheidsrechterscommissariaat zorgt NIET voor vervanging !!!

LISA/LARS

Ik wil jullie er toch nog even op wijzen dat je jezelf kan indelen voor een wedstrijd. Dit heeft voordelen voor jezelf en de club! Heb je geen login of ben je je logingegevens kwijt stuur dan een mail naar [email protected]

Bert Moorthaemer
Scheidsrechterscommissaris