Activiteiten commissie

HVM Familietoernooi 2019

Nieuws afbeelding 24-6-2019

Afgelopen zaterdag (22/6) was het weer zo ver.

In de ochtend was er eerst de "Lets Roll dag”, waarbij de nieuwe teams elkaar ontmoeten. Maar ook de ouders konden (waar nodig) kennis met elkaar maken. Ze konden bespreken wie de trainer(s) zijn, wie Manager/coach wordt. Wie wil rijden etc. Allemaal praktische zaken, die face-to-face beter werken, dan alles regelen via de mail. Al met al weer een geslaagd evenement.

Het thema van het Familie Toernooi is dit jaar "Oosterse Sferen”.

En dat hebben we geweten. En wat een respect hebben we voor alle teams.

De "Sultans” hadden geweldige kleding. Wat zal het warm geweest zijn. Ook het team "Alibaba & 40 ninja`s” waren fantastisch verkleed. Maar uiteindelijk won "#MIETOO”. Zij hadden en Chinese draak gemaakt en zo kwamen ze ook het HVM complex op. Fantastisch. Op de HVM site is hier een video van de te zien.

De muziek werd deze keer verzorgd door DJ Niek. De gehele dag konden we van de oudere, nieuwere en foute muziek genieten.

Ondanks de warmte werd er hard gestreden. Maar….winnen is altijd belangrijk, maar niet op een Familie Toernooi. De Activiteiten Commissie had nog andere activiteiten georganiseerd. In de middag konden de kinderen geschminkt worden door Janet van Diest. De mooie gezichtjes, werden alleen maar mooier. Rond 16:00 stond het ijs klaar wat geregeld was via De IJssalon op Hofland.

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren en het "Top Team” gekozen was, werd het tijd voor een echt Chinees buffet. Er was voldoende besteld, maar iedereen was zo enthousiast, dat er direct een lange rij stond om een bordje op te scheppen.

Daarna konden alle teams nog heerlijk in de zon dan wel in de schaduw genieten van een weer fantastisch Familie Toernooi.

De Activiteiten Commissie krijgt het moeilijk volgend jaar om weer een leuk thema te bedenken.

Iedereen een fijne zomervakantie.