Oranje 40+ vs Spandersbosch (Landskampioen)

Nieuws afbeelding 23-6-2019

Oranje 40+ vs Spandersbosch (landskampioen) : 3 – 1

Hierbij een verslag van Laure Montanus. Zij is lid bij HVM, maar ook lid van het Nederlands Elftal 40+ en zij heeft een oefenwedstrijd geregeld op onze club.

"Afgelopen donderdag 20:00 uur speelden de Masters (het Nederlands Elftal 40+) een oefenwedstrijd op Mijdrecht tegen Spanderbosch, dit ter voorbereiding van het EK wat plaatsvindt van 21 juli t/m 27 juli op HC Rotterdam. De wedstrijd was druk bezocht, erg leuk!

De eerste verliep nog wat stroef,  wat resulteerde in een 1-0 achterstand met rust. De tweede helft lukte het de Masters veel beter om combinaties te maken, wat resulteerde in de gelijkmaker en niet veel later de 2-1.  Oranje was duidelijk beter en Spandersbosch had het voornamelijk conditioneel zwaar, eindstand 3-1 voor oranje”

Er was een enorme opkomst om deze speciale wedstrijd bij te wonen. De gehele tribune was vol bezet. Namens beide teams wordt iedereen hartelijk bedankt voor het kijken.

Op maandag 8 juli wordt er weer een oefenwedstrijd gespeeld bij HVM. Deze keer een wedstrijd tegen het Oranje team 35+. Tijdstip is 20:00. Dus wie (weer) zin heeft om een leuke wedstrijd te kijken is meer dan welkom.