VAN DE VOORZITTER

26-5-2019 De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld, met uitzondering van onze veteranen mannen; zij mogen nog even door.

We hebben de laatste wedstrijddag op de club feestelijk afgesloten, met veel kampioenen. Maar liefst >35% van onze competitieteams zijn kampioen geworden. De jongste jeugd is hierbij buiten beschouwing gelaten omdat bij de Benjamins (F-jes) en Mini’s (E-tjes) geen standen worden bijgehouden.

• Jong Dames 1
  • Meiden A2
  • Meiden C1
  • Meiden C2
  • Meiden D3
  • Jongens C1
  • Veteranen Heren

Ook De Trimmers zijn in het zonnetje gezet omdat ze alle wedstrijden gewonnen hadden.

Gefeliciteerd allemaal.

Zon, muziek, hamburgers, saté en drankjes. De activiteiten/barcommissie had goed zijn best gedaan om er een gezellige middag/avond van te maken. En dit is zeer zeker uitermate goed gelukt. Natuurlijk hielp de zon mee, maar wat waren we met veel op de club, dat deed me goed om te zien.

Dat de afsluiting van het seizoen nabij is betekent echter niet dat het rustiger wordt op de club. Er staan natuurlijk nog een aantal activiteiten op het programma.

Deze week beginnen we met de selectietrainingen. Snel daarna zullen de nieuwe teamindelingen voor het volgende seizoen bekend gemaakt worden.

22 juni Let’s Roll dag: Zet deze datum vast in je agenda. Doel van deze dag is om zowel ouders als kinderen kennis te laten maken met de nieuwe teams en afspraken te maken over een taakverdeling (coaches, teammanager).

14 juni (17:00u – 19:00u) shirt ruil dag: Dit is het moment dat je je wedstrijdshirt kunt inleveren als deze te klein is om er nog een seizoen mee te spelen. Ook degene die stoppen met hockey bij HVM kunnen dan hun shirt inleveren. Voor aanvang van de nieuwe competitie in september zullen nog een uitgifte dag organiseren.

15 juni  jongste jeugdtoernooi: Er hebben zich momenteel al 17 teams ingeschreven. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws dat we weer een dergelijk toernooi organiseren en dat de animo zo groot is.

Een week later, 22 juni, familietoernooi: Het jaarlijkse familietoernooi staat uiteraard ook weer op het programma. Ook hiervoor kun je je natuurlijk alweer inschrijven. Hierbij is het totaal niet belangrijk of je wel of geen ervaring met hockey hebt. Voor de kinderen natuurlijk hartstikke leuk om eens met hun oudjes op het veld te staan, want weten wij het langs de lijn niet altijd veel beter……….?????????? Lijkt mij een goed moment om dit dan maar eens te laten zien. Gezelligheid staat voorop. Deze dag zal ook weer feestelijk aangekleed worden.

Vrijdag 28 juni: De laatste trainingsdag van dit seizoen. EJ heeft beloofd er een leuke afsluiter van te maken. Aansluitend zullen wij de ALV houden in het clubhuis. NA afloop van de ALV sluiten wij het seizoen af met een feest ter ere van het afscheid van EJ

Namens het bestuur

Eltjo Bril