Bericht van de hoofdtrainer

Nieuws afbeelding 25-5-2019 Beste leden, ouders en oud-leden,

Zoals jullie al hadden vernomen zal ik na dit seizoen HVM gaan verlaten en zal er een nieuwe hoofdtrainer op HVM gaan komen. Ik ga een nieuwe uitdaging aan bij LOHC, in Leiden.

Ik ben vele jaren op HVM actief geweest in verschillende rollen als speler, trainer, coach en hoofdtrainer. In deze rollen heb ik met veel van jullie samen gehockeyd en samengewerkt. Daarnaast heb ik vele jeugdleden getraind en gecoacht en veel trainers en coaches begeleidt. Dit bij elkaar zorgt voor vele herinneringen, waardoor ik terugkijk op een hele mooie en fijne periode!

Het seizoen zit er al bijna op, maar gelukkig staan er nog wat gezellige trainingen en feestjes op het programma! Een van die gezellige feestjes is mijn afscheidsfeest op vrijdag 28 juni. Op dit feest hoop ik veel van jullie te zien en te spreken om alle mooie herinneren op te halen en er een gezellige afsluiting van te maken!

Groetjes, Erik-Jan